На Тернопільщині випускники шкіл оригінально відзначили випускний в умовах карантину. Діти влаштували собі свято онлайн. Про це пише Терен.

Свято останнього дзвінка і діти відзначили з батьками вдома. Вони станцювали останній вальс з мамами і татами в режимі онлайн. При цьому діти одягнули костюми і плаття. До свята підготувалися і їх батьки.

Про таке свято в умовах карантину розповіли учні філії Кушлинской ОШ1-2 ступенів ОЗ Горинской 1-3 ступенів. Відео в форматі флешмоба вони виклали на своїх сторінках в соцмережах.

Нещодавно мер Тернополя Сергій Надал порадував випускників шкіл і розповів, що традиційний для їх міста випускний з урочистим проходів випускників по місту відбудеться наприкінці липня. Також градоначальник попросив дітей висловити свої пропозиції та побажання щодо формату проведення свята.

На Дніпропетровщині вчителі підтримали учнів і записали зворушливе відеозвернення в день останнього дзвінка. Вчителі вирішили відзначити свято в школі. Вони танцювали, займалися спортом, звичайно подзвонили в традиційний дзвіночок.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Дніпровські школярі вирішили, що карантин не для них і влаштували свято. Молодь в ошатних сукнях відправилася гуляти по місту і веселитися. Заходили навіть у ресторани, але туди їх не пустили.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що мер Тернополя пообіцяв школярам провести випускний.

Знай писав, що в Дніпрі вчителі відзначили останній дзвінок замість учнів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі школярі влаштували останній дзвінок самі.