У Тернополі таксист став жертвою шахрая, який придумав оригінальну схему обману. Чоловік подзвонив в одну із служб таксі міста і викликав машину. Також він попросив, щоб водій з ним зв'язався. Після цього, клієнт попросив водія заїхати в один з готелів Тернополя і забрати там якийсь товар. Про це пише Галас.

Для цього потрібно було перекинути гроші на два мобільних рахунку, а повідомлення про поповнення показати того, в кого треба було забрати посилку. Клієнт пообіцяв повернути гроші таксисту готівкою та ще й з відсотками, коли він отримає товар. Таксист повірив незнайомій клієнту виконав всі вимоги. Він перекинув на мобільні рахунки в загальній складності 2600 гривень.

З квитанціями клієнт пішов у готель і так і не повернувся. Його телефон вже був відключений через кілька хвилин. Таксист звернувся в поліцію. Правоохоронці в свою чергу відкрили справу і почали пошуки шахраїв.

Варто відзначити, що в Тернополі двох місцевих жителів шахраї обібрали до нитки по телефону. В обох випадках вони представлялися співробітниками банку і говорили, що їх картки намагаються зламати. Завдяки таким діям жертви давали шахраям всі персональні дані і паролі банківських карт. В результаті люди втратили 30 тисяч гривень. в даному випадку також поліція почала розслідування і пошук шахраїв.

Аналогічний випадок стався на Тернопільщині, коли телефонний шахрай обдурив жінку і забрав всю її пенсію з карти і накопичення. Жінка втратила майже 6000 грн.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що шахраї зняли з карт тернополян 30 тисяч гривень.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шахрай забрав останні накопичення у пенсіонерки.

Нещодавно Знай передавав, що у поліції розповіли, як ув'язнені заробляють гроші сидячи у в'язниці.