На Тернопільщині виявили партію замороженої та охолодженої курятини польського виробництва, яка виявилася небезпечною для життя та здоров’я. Про це повідомили у Держспоживслужбі України.

Зазначається, що у курячому м’ясі виробників із Польщі (slaughterhouse – Cedrob S.A., PL 14023901 WE, Ujazdówek, Ciechanów; cutting plant – Zaklady Miesne «Czaplicki» Sp. z o.o., PL 14134304 WE, Mlawa; producer – Zakład Przetwórstwa Drobiu s. c., Czerwiensk), що реалізовувалося на території Тернопільської області, виявили небезпечну бактерію Salmonella Enterica ser. Enteritidis. Відомо також, що вищезазначений виробник експортує свою продукцію до Болгарії та Словаччини, тамтешні санітарні служби також визнали її небезпечною для вживання.

Як відомо, бактерія Salmonella Enterica - збудник сальмонельозу, смертельно небезпечного захворювання, яке супроводжується підвищеною температурою тіла, проносом, блювотою та слабкістю.

Мешканців Тернопільщини, які виявили в продажу товар зазначеного польського виробника, просять повідомити про це до Головного управління Держпродспоживслужби в регіоні.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що в Запоріжжі м'ясом отруїлися 12 осіб, їли страви в одному буфеті.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Знай.uа повідомляв, що екс-співробітник мережі магазинів розкрив всю правду про якість товарів.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в київському супермаркеті з'явилися миші і щури.