В Тернополі ледь не загинув 15-річний юнак. Молодий чоловік, перебуваючи на території депо отримав потужний удар електрикою. Інцидент стався на залізничному депо «Пасажирське вагонне ДЕПО Тернопіль».

У поліції повідомили, що юнак пробрався на територію підприємства 25 травня ввечері. О 18 годині стався нещасний випадок. Після цього швидка допомога госпіталізувала молодої людини в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

Юнак отримав удар струмом і травми Фото: скріншот

За попередніми даними юнак перебував на вулиці Бродівської, 50. Причини отримання удару струмом невідомі, лікарів викликали його батьки. Хлопчик не зміг розповісти, де і як він отримав серйозну травму, так як перебував в шоковому стані.

Лікарі дитячої обласної лікарні розповіли, що він перебуває у важкому стані і отримав опіки 30% тіла. Йому провели одну операцію і будуть робити ще одну найближчим часом. У юнака виявлені травми, відповідні травм при отриманні удару струмом.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто відзначити, що Тернопільщина здригнулася від звістки про вбивство іноземного студента. Эритье Кайембе приїхав з Конго, щоб отримати вищу освіту в Україні і тут знайшов свою смерть від рук неповнолітньої українки, яку обґрунтовано підозрюють поліцейські. З'явилася інформація про підозрюваної. Дівчина виявилася вже знайомої поліції. Вона вже потрапляла в халепу і отримала прощення за хуліганство в компанії іноземних студентів. Зараз же стало відомо, що вона «балувалася» клофеліном і прагнула жити дорослим життям. Її часто бачили в компаніях людей на багато старших її самої.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що тернопільські журналісти з'ясували, ким є підозрювана у вбивстві студента з Конго.

Знай.иа повідомляв, що в Тернополі покінчив життя самогубством чемпіон з бодібілдингу 26-річний чоловік.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині суд оштрафував жінку за напад на рідну матір.