Тернопіль повернувся до докарантинному ритму життя. З сьогоднішнього дня на вулицях міста з'явилися автобуси і тролейбуси. В результаті цього на дорогах утворилися тягучки і затори. Про це пише 0352.

26 травня в пробках стояв ділянку дороги від костелу на перехресті вулиці Степана Бандери до зупинки в центрі міста. Також зупинилися у заторах і машини, які рухаються від «Шостого магазину» в центр міста. В районі Облдержадміністрації також транспорт застряг і зупинився.

Городяни скаржаться, що 30-40 хвилин стоять на одному місці і не можуть дістатися до місця призначення вчасно. В заторах застряг весь транспорт – комунальний та приватний.

Тернопіль після карантину став у заторах Фото: соцмережі

за Причиною таких пробок по всьому місту може бути повне відновлення роботи комунального транспорту і маршрутних таксі, які виїхали на вулиці міста з 25 травня після двомісячної перерви.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто нагадати, що протягом карантину тернополяни страждали від відсутності транспорту, щоб дістатися на роботу. Один з водіїв маршрутних таксі вирішив показати свою важливість і цинічно поставився до пасажирів. Він вигнав усіх, хто не працює в лікарнях міста на вулицю. Люди обурилися таким станом справ, так як їм теж потрібно добиратися до місця роботи. В результаті соцмережі вибухнули обуренням.

Після зняття деяких обмежень у Тернополі городяни забули про небезпеку і хлинули орди на ринки. У соцмережах з'явилися фото, як тернополяни дотримуються вимоги влади в громадських місцях. З'ясувалося, що до свідомості громадян дуже далеко.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Тернополі водій маршрутки вигнав всіх на вулицю і поїхав з обраними.

Знай.иа повідомляв, що на Тернопільщині натовп забула про карантин, відстані і масках і ринула на ринок.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині, незважаючи на карантин готуються прийняти міжнародні змагання з веслування.