На Тернопільщині сталася сімейна драма, дійовими особами якої стали двоє найрідніших людини – мати і дочка. Між ними виникли неприязні стосунки давно і дочка постійно кляла мати, коли вони зустрічалися у дворі. Про це пише Тернопільска липа.

Інцидент стався в Борщівському районі. В селі були начувані про сімейні негаразди, але бійка викликала обурення. Як виявилося, дочка з чоловіком та дітьми жила в основному будинку, а старі батьки в будинку поменше, який колись служив літньою кухнею.

Донька довгий час ображала мати, ображала і принижувала її, висловлюючи свою неприязнь хамськими висловлюваннями. Ситуація ускладнювалася тим, що їх стосунки постійно погіршувалися.

В черговий раз мати і дочка зустрілися у дворі рано вранці. Дочка почала лаяти матір за те, що та її розбудила і не дала поспати. Після цього конфлікту дочка вирвала у неї з рук відро і вдарила ним по ногах. Металева ручка розсікла жінці ногу. Це розлютило її, і вона вчепилася дочки у волосся. Після цього викликали поліцію. Справа дійшла до суду. Суддя виніс рішення накласти штраф у сумі 850 гривень.

Дочка спробувала піти від відповідальності і розповіла, що нібито відро впустила сама мати і воно поранило їй ногу, але сказав своє слово батько і підтвердив, що це його дочка кинула відро і розсікла матері ногу.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі дорослі чоловіки вирішили навчити уму-розуму підлітків.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині жінка поранила чоловіка ножем.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі офіціантка вкрала дорогу запальничку у клієнта.