Молода тернополянка просить про допомогу з-за того, що у неї відмовили нирки. Тетяна Смерека потребує допомоги, зокрема, їй необхідно переливання крові. У жінки відмовила одна нирка, а друга працює лише на 30%. Щоб врятувати мешканку Тернополя і маму 14-річної дочки необхідна дорога операція з пересадки нирки.

Вартість цієї операції захмарна – 60 тисяч доларів. Також їй потрібна кров для переливання. Тому всіх небайдужих волонтери просять про допомогу.

Сама ж Тетяна розповіла, що хворобу виявили у січні. Тоді її стан був стабільний і вона проходила лікування крапельницями і препаратами в таблетках, але потім її стан різко погіршився. Швидка забрала жінку з роботи з внутрішньою кровотечею. Після цього лікарі заявили, що їй необхідна операція з пересадки нирок, пише Файне місто.

Тетяна Смерека просить про допомогу Фото: соцмережі

Тетяна повідомила, що про допомогу донорів вона просить не просто так. У неї рідкісна група крові – 4 з позитивним резус фактором. На даний момент вона живе завдяки процедурою гемодіалізу.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Сума, яку необхідно заплатити за операцію з пересадки нирок виявилася непідйомною для сім'ї, тож мати і дочка просять про допомогу.

Документ, що підтверджує хвороба Тетяни Смереки Фото: Файне місто

Одержувач: Смерека Михайло Васильович

Реквізити картки: 5167 4901 2771 8303 Ощад-Банк

Одержувач: Смерека Михайло Васильович

Реквізити картки: 5168 7573 9864 6184 Приват Банк

Варто нагадати, що у Львові чоловік з гангреною звернувся до жителів міста за допомогою. Вона розповіла, що йому необхідна допомога, так як всі свої заощадження він витратив на попередню операцію і на інтенсивну терапію, які допомогли зупинити розповсюдження інфекції і гниття тканин. Однак після закінчення терапії процес відновився.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі вдова звинувачує лікарів у смерті чоловіка і неправильний діагноз.

Знай повідомляв, що у Львові чоловік з гангреною просить про допомогу.

Нещодавно Знай передавав, що лікар з Чернівців розповіла, як личилась від коронавіруса.