У Тернополі поліція виявила співробітницю ресторану, яка зазіхнула на дорогу запальничку клієнта. Це стало причиною для сумних наслідків. Про подробиці інциденту повідомили Тернополяни з посиланням на Нацполицию в Тернопільській області.

Відвідувач ресторану поскаржився менеджеру на те, що зникла його запальничку, вартість якої досягає 2600 грн. Предмет пропав, коли клієнт відлучився на кілька хвилин зі свого місця. Менеджер в свою чергу повідомив про зникнення в поліцію.

В ході розслідування на місці події і з'ясування обставин з'ясувалося, що офіціантка в момент відсутності клієнта привласнила запальничку. Правоохоронці розповіли, що вони після завершення досудового розслідування повернуть запальничку власнику.

Офіціантка ресторану попалася на крадіжці Фото: скріншот

Також стало відомо, що поліція відкрила справу за статтею 185 Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів або виправні роботи на строк до трьох років.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Варто нагадати, що в Тернополі готуються прийняти спортивні змагання з водного веслування. На "Водній арені" вже повним ходом йдуть підготовчі роботи. В результаті цього з бюджету були виділені кошти на обладнання об'єкта автоматичною системою старту, новими сидіннями. Зараз ведуться роботи по обладнанню суддівської ложі.

У Тернопільській області оголосили в розшук зниклого безвісти бездомного Околовича Роману. Чоловік не давав про себе знати більше діб і рідні занепокоїлися.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині готуються прийняти змагання з веслування.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шукають зниклого безвісти Околовича Роману.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі непристойні заняття молоді зробили надбанням громадськості.