У Тернопільському апеляційному суді слухається справа тернополянина Володимира Букатки. Він вирішив не платити штраф за опір поліції і подав апеляцію. Рішення про сплату штрафу прийняв суд першої інстанції – міськрайонний суд Тернополя.

27 квітня Букатка виграв у поліцейських справу за двома пунктами, а один пункт програв. Тернопільський міськрайонний суд закрив справу про порушення карантину, а також скасував постанову поліцейських про те, що він перебував у громадському місці в нетверезому стані. Про це повідомила суддя-спікер Тернопільського міського районного суду ганна Мостецкая.

Володимира Букатку оштрафували за те, що він був без маски в громадському місці, а також відмовився пред'являти документ, що засвідчує особу, а потім почав чинити опір поліцейським.

Тернополянин оскаржує копійчаний штраф

Крім цього, в Тернополі незважаючи на карантин і обмеження влади вирішили підготуватися до спортивних змагань на «Водній арені». Зараз там тривають будівельно-монтажні роботи. Змагання з веслування пройдуть в серпні, але на даний момент будівельники і техніки встановлюють обладнання і сидіння, які дозволять створити комфортні умови для глядачів, суддів і спортсменів.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

У Тернополі оголосили в розшук безхатченка, який зник з поля зору родичів. Молодий чоловік 1983 року пішов у невідомому напрямку і пропав. До цих пір про нього нічого невідомо.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що підозрювана у вбивстві власної дочки харків'янка подала апеляцію.

Знай писав, що суд позбавив водійських прав священика УПЦ МП за нетверезу їзду у Львові.

Нещодавно Знай передавав, що Зайцева і Дронов подали ще одну скаргу до Верховного суду.