В соціальних мережах і в мэссенджере Телеграм з'явилися групи і чати, в яких молодь Тернополя викладає непристойні знімки. Називається все це «Ганьба Тернополя». Нова гра або як зараз прийнято говорити флешмоб.

В групах та чатах можна за невелику плату побачити оголені інтимні частини тіл дівчат, п'яних підлітків, издевающихся над своїми такими ж друзями. Про те, чим займаються поки ще діти йдеться в матеріалі «Номер один».

Група в Instagram і Телеграм називається «Ганьба Тернополя». Створила її якась Соня Вітенко. На сторінках цих ресурсів автор виставляє фото п'яних підлітків, які також споюють до несвідомого стану своїх друзів і подруг і починають їх роздягати, знімаючи процес на камеру. Фото і відео показані без прикрас і сорому.

Чат Телеграм-каналу Фото: скріншот Номер один

Суть гри-флешмоба – зловити друга або подругу на чомусь непристойному, зняти це на телефон і викласти в мережу. Допомагає досягти потрібного ефекту надмірно випитий алкоголь. Власниця цих ресурсів викладає не тільки фото і відео, але підписи з невеликим описом жертви: "Надія Ст., 15 років, Тернопільська область, бухая в мотлох". Або ж є такий опис: "Розвів дівчинку на секс. Район Центр. Малої 17 років" На фото видно оголене тіло дівчини, яку без свідомості юнака тягнуть у ванну.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Чат Телеграм-каналу

Вхід в групу платний – 45 гривень. За найбільш провокаційні фото і відео вона обіцяє показувати свої інтимні знімки. Гроші треба перерахувати на банківську карту цієї дівчини.

Правила чату і групи

Автори публікації і кореспонденти «Нромер один» відзначили, що подали скаргу в правоохоронні органи на дані групи і чати в соціальних мережах. Після цього вони висловили сподівання, що правоохоронці припинять існування подібних ігор в мережі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Тернополі шукають причину масового та тривалого мору риби у ставку в центрі міста.

Ось писав, що на Тернопільщині міжобласне транспортне сполучення поки залишиться під забороною.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі готуються судити поліцейських за перевищення повноважень і тілесні ушкодження.