У Тернополі передчасно помер футболіст тернопільської та бережанської "Ниви" Федір Федорович Чегель. Про це на офіційному сайті написала прес-служба Федерації футболу Тернопільської області.

Повідомляється, що в понеділок, 18 травня 2020 року, перестало битися серце тернопільського футболіста Федір Чегеля, якому було 55 років. У Федерації футболу Тернопільської області заявили, що раніше чоловік грав за команди тернопільської та бережанської "Ниви". Він був вихованцем закарпатського футболу і очолював юнацьку збірну України з футболу.

В Асоціації футболу Тернопільської області висловили співчуття рідним загиблого спортсмена.

У Тернополі помер футболіст тернопільської та бережанської Ниви / фото: Федерація футболу Тернопільської області

Відомство пише, що народився Федір Чегель 24 березня 1965 року в селі Шаланки, розташоване у Виноградівському районі, Закарпатська область. Його першим тренером став Ю. П. Завгородній, а виходив на поле він в якості півзахисника. Раніше був у складі "Буревісника" Тернополя, "Ниви" Бережаня, СКА "Карпат-д" Львова, збірної ПрикВО, "Торпедо" Луцька", "Ниви" Тернополя, "Десни" Чернігова, ДХ "Вашаша" Будапешта (Угорщина) і "Кишлардо", "Кишлейто" також від Угорщини.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Федерація футболу Тернопільській області повідомляє, що Федір Чегель в часи гри за тернопільську та бережанську "Ниву" провів в сезонах 1983 і 1985 років 47 матчів, на яких запам'ятався одним забитим голом.

Нагадаємо, раніше у Тернополі помер 42-річний протоієрей, ключар кафедрального собору Святих рівноапостольних Костянтина і Олени міста Тернополя Євген Заплетнюк.
Як повідомляв портал Знай.иа у Тернопільській області коронавірус забрав життя матері трьох дітей.
Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині від коронавіруса помер священик.