Відома телеведуча, зірка "Орел і решка «і ведуча» Le маршрутка" Леся Нікітюк показала, як готується до зустрічі Нового року. Вона опублікувала нове фото і спокусливе міні-плаття на тлі ялинки.

33-річна телеведуча порадувала шанувальників новим фото і натякнула на свята, що наближаються. Вона похвалилася модним чином-мініплатьем глибокого синього кольору з блискітками і драпіруванням. Рукава сукні дуже довгі і приховують руки, що надає її образу ще більше шарму. На ногах у Лесі Нікітюк туфлі на підборах і з загостреними шкарпетками. Вони прикрашені великими пряжками.

Ці туфлі Леся не раз демонструвала публіці. У них її засікли на телеефірі, в них же Леся відпочивала на балконі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українська телеведуча Леся Нікітюк не боїться виставляти себе в незручних ситуацій і демонструвати холоднокровну витримку і байдужість до злих язиків. Саме тому вона не боїться, що українці побачать, що зірка нишпорить руками по трусиках гарячої блондинки. Як виявилося, Леся Нікітюк допомагала дівчині впоратися з деталлю одягу.

Також Знай писав, що Леся Нікітюк публікує на своїй сторінці в соцмережі безліч різних фото з подорожей і з фотосесій. Вона рідко показує знімки, коли вона відпочиває і розслаблена. Цього разу телеведуча вирішила собі змінити і показала, як її собачка її любить.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк повернулася на шоу «Розсміши коміка " з подругою Олею, і заробила грошей для Хмельнцкой лікарні. Телеведуча взяла участь в шоу і виграла гроші, які за умовою повинна була передати лікарні.