На Тернопільщині поліція розшукує 16-річну дівчину, яка пішла з дому кілька днів тому. До цього дня невідомо її місце розташування.

У відділенні поліції Кременецького району розповіли, що Розшукується 16-річна Альона Віталіївна Сюмора. Вона 23 листопада покинула місце проживання і більше не виходила на зв'язок з рідними. Правоохоронці попросили всіх, хто що-небудь знає про зниклу дівчину надати інформацію на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області, зникла дев'ятирічна дитина. Сталося це в четвер, 26 листопада. Батьки досі не можуть знайти дитину і просять допомогти всіх небайдужих знайти її.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув. Батьки досі не знають, де дочка і чи жива вона. Правоохоронці попросили надати будь-яку інформацію про зниклу дівчину.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще